Betalingsmetode & finasering hos HairMax

 

Betaling med kort – bekvemt, nemt och sikkert

Du betaler sikkert med dit kort. Vi bruger den nyeste teknologi for maksimal sikkerhed. Betaling med kort koster ikke noget ekstra, når du handler hos os. HairMax tager både VISA, MarsterCard, American Express og Diners Club.

 

Faktura -  handle nu, betlale om to uger

Betalingsvilkår for faktura er 14 dage. I tillfælde af en sen betaling opkræves der en afgift med det beløb, der er tilladt i nuværende lov 50 kr og rykkergebyr  på 24% + en referensrente. Der gørs en forenklet kreditgranskning uden nogen informationskopi og leveringen sendes bare til den adresse, der er i folkeregistret. Faktura koster ikke noget ekstra hods Hair Max.

 

Delbetaling – del din betaling

Gennem et samarbejde med Klarna kan vi tilbyde dig muligheden at opdele din betaling. Der er flere muligheder at vælge imellem, og du vælger det der passer bedst. Selvfølgelig kan du til enhver tid i delbetalings perioden betale hele den resterende gæld. Du kan have  fra 200 kr op til 50,000 kr på dit delbetalingskonto. Alle indkøb som du gør via Klarnas tjeneste Del op betalingen sammenstilles hver måned på en kontofaktura. Klarna sender et kontoaftale hjem til dig, som du skal skrive under på om dit indkøb er over 1500 kr. Kontroller at oplysningerne er korrekte og underskriv aftalet og returnere det i vedlagte svarskonvolut.

 

  • Delbetalingsmuligheder 3 måneder med 0% i rente
  • 6 måneder med 0% i rente
  • 12 måneder med 0% i rente
  • 24 måneder med 9,95% rente


Optegnelse gebyr fra 95 kr – 295 kr og et meddelelsegebyr på 29 kr/mån. Du kan se dine månedlige omkostninger inklusive alla afgifter på kassen. Ingen andre gebyr tilkommer. Effektiv rente når du handler for 10,000 kr med 0% rente i 12 måneder er i øjeblikket 12,3%. Din ansøgning vil  resultere i en kreditprøvelse, hvor Klarna får en rapport med dine kreditoplysninger.

Har du yderligere spørgsmål eller overvejelser, kan du ringe Klarna 08-12012000 på hverdage mellem 08.30 – 20.00 og i weekenderne fra 10.00 – 17.00. Du kan også sende e-mail til info@klarna.se

 

Pay Pal

HairMax tilbyder også en mulighed for at betale gennem PAY PAL. Hvis du alleredehar PAY PAL konto kan du bruge det. Du som er en ny kunde hos PAY PAL kan nemt oprette konto på Paypal.se og betale via din PAYPAL konto.